Skip to main content

Lisa

Krachtgericht inspirator, klinisch psychologe en yogateacher.

“Mijn pad ontplooide zich als een olievlek. Eén inspirerende druppel werd een kleurrijke spreiding.
Eén druppel kan soms genoeg zijn!

Op heden werk ik als stafmedewerker ‘krachtgericht werken’ binnen de dienst Gespecialiseerd Team Bemiddeling (GTB) Vlaanderen. GTB ondersteunt iedereen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt en een intensieve begeleidingsnood richting werk.  Krachtgerichte trainingen, intervisies, coachings en procesbegeleidingen zijn mijn dagelijks werk.

“Ik hou ervan te werken naar vooruitgang, waarbij mensen hun persoonlijke en professionele doelstellingen kunnen behalen!”

Sinds 2013 run ik een praktijk als zelfstandig psychologe en trainer in bijberoep. Naast mijn masters in de klinische psychologie aan de universiteit van Maastricht en Gent en het postgraduaat oplossingsgerichte psychotherapie aan het Korzybski instituut te Brugge leer ik levenslang in tal van strekkingen in binnen- en buitenland. Op heden verdiep ik me in de verwevenheid tussen systemisch werk en oude wijsheid in een leertraject van the 7th C in Antwerpen.

Ik ben lid van de VVDO (Vlaamse Vereniging van Deskundigen in de Oplossingsgerichte cognitieve en systemische therapie) en de BFP (Belgische Federatie van Psychologen).

"Ik heb een passie voor gezondheid, educatie en persoonlijke groei."

In mijn twintiger jaren maakte ik kennis met yoga. In 2012 trok ik naar India voor mijn eerste docentenopleiding in Raja Dhiraja Yoga volgens de traditie van Shrii Shrii Anandamurti (500hr YTT). Nadien volgden bijscholingen in Thailand, Bali en India. Onder leiding van Alberto Paganini voltooide ik de 4 jarige opleiding Prana Yoga Flow (500hr YTT) en nog steeds ben ik gepassioneerd door gezondheid, educatie en persoonlijke groei wat zich uit in levenslang leren in verscheidene yoga- en therapietrainingen. Ik geef yogalessen sedert 2013, en ben in dit kader aangesloten bij de YFN (Yogafederatie).

Mijn missie

Mijn missie is mensen begeleiden in het streven naar hun hoogste potentieel, de beste versie van zichzelf. De oeroude oosterse visie op lichaam en geest is een verruiming en aanvulling op de wetenschappelijke westerse psychotherapie. Met een ruimere holistische kijk maak ik een vertaalslag naar ons dagelijkse leven en werken hier. Met twee voeten op de grond. 

Be happy for this moment, this moment is your life